Decembrie se apropie cu pasi rapizi. O data cu ea, sarbatorile de iarna si activitatea mea preferata – umanitara de Craciun Off Road Adventure Romania

De 17 ani, de Craciun si de Paste, plecam cu masinile pline cu daruri catre romanii care locuiesc in catune izolate, pierdute in munti, ascunse printre dealuri, batute de vanturile Deltei. Anul acesta, in peiorada 16-18 Decembrie 2016, am ales să mergem spre satele izolate din judetul Alba, unde ne asteapta 400 de persoane, din care aproximativ 60 copii, elevi si prescolari, care traiesc la limita saraciei, in sate unde populatia scade de la an la an. Prezentarea umanitarei noi o puteti gasi aici sau aici.

img_3173

Ce facem acolo?

La fiecare vizita, lucram in colaborare cu primariile din zona pentru a identifica familiile nevoiase. In timp, ne-am perfectionat metodele si am inceput sa ne directionam atentia catre copii. Am reusit, cu ajutorul donatiilor, sa mobilam scoli, sa ducem computere cu softuri educationale, sa oferim tablete si rechizite copiilor.

dsc_7838p

Pe langa acestia, incercam sa ajutam batranii si persoanele cu handicap. Am incercat sa aflam cat mai multe informatii despre locuitorii din catunele izolate unde exista nevoi pentru scaune cu rotile, carje, bastoane sau proteze pentru a-i ajuta. Acestea, in mediul urban cu care ne-am obisnuit, par niste obiecte ce pot fi achizitionate cu usurinta insa, atunci cand cel mai apropiat drum asfaltat este la zeci de kilometri si nu exista nici semnal GSM, distantele sunt amplificate exponential.

Nimic din acestea nu ar fi posibile fara donatii din partea membrilor, sponsorilor si partenerilor nostri de incredere ca FAN Courier, Binar, Ford, Restaurant Rond, Moteco, Bebetei, Pepsico, Delta SRS, Pigna, MCM Petrol, Solaris, Orkla, Kamis, Fuchs, Unilever, Toyota, Walmark, A.S.C.O.S., Brandtailors si multi, multi altii care an de an ne sunt alaturi pentru a face sarbatorile unori oameni nevoiasi mai luminoase

dsc_8208p

Donatiile in bani se pot face in contul clubului cu mentiunea: sponsorizare actiune umanitara.

Asociatia Club Sportiv Off-Road Adventure Romania, persoana juridica romana, fara scop patrimonial, cu sediul in Bucuresti, Str. Natatiei nr 71, sector 1, cod postal 013322, Certificat de inscriere a persoanei juridice fara scop patrimonial nr. 24 / 18.02.2010, CIF 26773395, CIS B/A2/00231/2010 inscris in Registrul Special nr 261, IBAN: RO50BTRL06401205S98041XX – Banca Transilvania, Suc. Marriot.

 Donatiile in produse am dori sa le finalizam inainte de 9 Decembrie 2016, pentru a avea timp sa le centralizam, sa le depozitam si pentru a le putea transporta in bune conditii.

 In speranta ca v-am convins deja de bunele noastre intentii, va rog sa urmariti si materialele aparute in presa si la tv:

Romania Libera 2008 Cornereva

 

%d bloggers like this: