Screen Shot 2014-12-08 at 1.20.09 PM

 

Este o zi de luni si toata lumea pleaca spre serviciu.

Undeva, in spatele usilor inchise, in birouri si pe holuri, se fac planuri pentru sarbatori. Vacante, familii, calatorii, cadouri. Poate ca acest lucru va suna foarte cunoscut. Suntem aproape siguri ca este un ritual obisnuit pentru oamenii din orase sau din apropierea lor. Dar nu pentru toata lumea …

In munti, prin locuri pe unde nu trece vreun cablu de curent electric si nici pe jos nu este asfalt, oamenii-si pregatesc gospodariile de iarna. Animalele intra in grajduri, se verifica daca exista suficient fan si boabe pana la primavara, si se pun pe hartie, adesea la lumina unei lampi cu gaz, de ce bani este nevoie ca sa treaca iarna cu bine.

Sunt multi oameni pe care societatea i-a uitat, dar nu complet. Ei, si cei ca ei, sunt motivul pentru care, in al 15-lea an consecutiv, clubul Off Road Adventure Romania porneste inca o actiune umanitara. 30 de umanitare pentru Paste si Craciun am dus la bun sfarsit si mii de zambete am reusit sa zugravim pe fetele satenilor parca uitati de timp in munti sau in Delta Dunarii.

Anul acesta, pentru editia aniversara a celui mai mare proiect derulat de clubul nostru, pornim catre vest, cu destinatia Ponor, judetul Alba. In perioada 19-21 Decembrie, in apropierea Ajunului vom forma deja cunoscutul nostru convoi, vom incarca masinile cu alimente, cadorui si rechizite, si vom incerca, la fel ca in fiecare an, sa dam o mana de ajutor si sa aducem caldura sarbatorilor intr-o zona pitoreasca a Romaniei.

Pana atunci, ne puteti ajuta cu donatii pentru Asociaţia Club Sportiv Off-Road Adventure Romania, fără scop patrimonial, cu sediul în Bucureşti, Str. Natatiei nr 71, sector 1, cod poștal 013322, CI 24 / 18.02.2010, CIF 26773395, CIS B/A2/00231/2010

%d bloggers like this: