Cu totii cunoastem zona muntilor Sureanu, cu cetatile sale Sarmisegetuza sau Cugir, dar si rezervatia de la Ciclovina. Putini insa cunosc comuntatile izolate din acele zone, care an de an isi duc trail pe creste sau prin vaile superbe ale acestor munti. De Craciun, Off Road Adventure Romania a mers in Comuna Pui.

7M4A6534

Planul membrilor a fost sa ducem 350 de saci de ajutoare, concentrandu-se pe comunitatile din zona. 40 de masini de teren s-au organizat sa incarce tonele de ajutoare cumparate. Am pornit in convoi spre Hunedoara, spre comuna Pui unde am facut cartierul general. Convoiul a ajuns acolo aproape de apus, iar produsele au inceput sa fie descarcate. Grupul de voluntari, prin prisma experientei de mai vine de un deceniu jumate, au organizat imediat fiecare produs in parte. Timp de cateva ore, toti cei prezenti au trecut pe la fiecare gramada de produse, umpland sacii cu produsele primite de la sponsori.

7M4A6296

7M4A6203

A doua zi dimineata, s-au facut grupurile si s-au incarcat masinile. Ca de fiecare data, masinile au primit trasee in functie de dificultate. Deoarece stim ca off road-ul trebuie sa fie o placere si sa fim safe, masinile echipate cu cauciucuri de noroi sau concurs au ales trasee mai dificile, iar ceilalti participanti au primit trasee ceva mai usoare.

7M4A6645

7M4A6463

7M4A6507

Incercam de fiecare data sa ajungem in locurile unde putem ajuta, dar in acelasi timp sa protejam masinile si oamenii de zgarieturi, lovituri sau accidente care pot strica weekendul participantilor. Astfel, ziua a fost petrecuta prin noroi, impartind sacii cu ajutorul localnicilor care ne-au ghidat catre fiecare casa si familie in parte.

7M4A6811

7M4A6778

7M4A6751

Dupa o zi buna, grea si putin obositoare, membri clubului s-au strans la masa de sambata seara, ascultandu-i pe Marian Tudoroiu si Daniel Iancu care au asigurat fundalul muzical al cinei.

7M4A6967.

%d bloggers like this: